Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion Interjudetean "Tehnica in slujba omului si a naturii"

Prin cunoaşterea şi valorificarea cercetărilor ştiinţifice, trebuie să aducem cât mai aproape de elevi, valorile tehnicii reflectate în aplicaţiile practice şi în protecţia mediului în care trăim cu toţi . Încercăm astfel, prin acest demers, să demonstrăm elevilor că în tehnică şi în protecţia mediului nimic nu trebuie pierdut (informaţii, resurse, tehnologii etc. ), totul trebuie folosit, şi chiar valorificat. Din acest motiv, propunem un proiect educativ ce va cuprinde obiective şi activităţi derulate şi apreciate în anii precedenţi. Ca urmare a feed-back-ului primit, în urma aplicării chestionarelor de satisfcaţie/ interes tuturor participanţilor, considerăm că este necesară aprofundarea şi îmbogăţirea activităţilor derulate în cadrul simpozionului cu obiective noi. Totodată acordăm atenţie dezvoltării conştiinţei ecologice a elevilor, indiferent de domeniul în care se pregătesc, pentru a fi capabili să înţeleagă lumea în care trăiesc şi să o transforme, să se cunoască pe sine, astfel încât realităţile vieţii lor cotidiene să se încadreze în tendinţele actuale de dezvoltare a omului .

Nume proiect: Simpozion Interjudetean "Tehnica in slujba omului si a naturii"

Organizatori: Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu", Galati

Condiţii de participare: Inscrierea se va face prin completarea fişei de înscriere până la data de 15.03.2014, prin e-mail pe adresa: ctavgl@yahoo.com. TAXA DE PARTICIPARE- Pentru profesori: 20 ron in contul RO56BRDE180SV96997981800 Colegiul Tehnic ,,Aurel Vlaicu"Galaţi, s

Perioadă înscriere: 18.02.2015 - 16.03.2015

Perioadă desfăşurare: 27.03.2015

Prin cunoaşterea şi valorificarea cercetărilor ştiinţifice, trebuie să aducem cât mai aproape de elevi, valorile  tehnicii   reflectate în aplicaţiile practice şi  în  protecţia mediului în care trăim cu  toţi .

Încercăm astfel, prin acest demers, să  demonstrăm  elevilor că în tehnică şi în  protecţia mediului   nimic nu trebuie pierdut (informaţii, resurse, tehnologii etc. ), totul  trebuie folosit, şi chiar  valorificat.

Din acest motiv, propunem un proiect educativ ce va cuprinde  obiective şi activităţi derulate şi apreciate în anii precedenţi. Ca urmare a feed-back-ului primit, în urma aplicării chestionarelor de satisfcaţie/ interes tuturor participanţilor, considerăm că este necesară aprofundarea şi îmbogăţirea activităţilor derulate în cadrul simpozionului cu obiective noi. Totodată  acordăm atenţie dezvoltării conştiinţei ecologice a elevilor, indiferent de domeniul în care se pregătesc, pentru a fi capabili să înţeleagă lumea în care trăiesc şi să o transforme, să se cunoască pe sine, astfel încât realităţile vieţii lor cotidiene să se încadreze în tendinţele  actuale de dezvoltare a omului .

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mirela_ag33 | 18.02.2015 23:42 | 931 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN