Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion judetean INOVATIA - O CONSTANTA A MANAGEMENTULUI SCOLAR

Proiectul se naşte din nevoia permanentă de adaptare a şcolii la dinamica contextului în care educaţia trebuie să aducă un plus de valoare. Cele două componenete ale simpozionului judeţean – managementul clasei şi managementul proiectelor vin să raspundă dorinţei de autoperfecţionare a cadrelor didactice din şcoala noastră pe fondul colabărării în echipe mixte şi în cadrul altor proiecte educaţionale implementate la nivelul unităţii, mai ales a celor europene multilaterale, de tip Comenius. De altfel, profilul actual al elevului impune o abordare mult mai flexibilă a clasei din perspectiva oricărui profesor, mai ales diriginte, care ar trebui să se plieze continuu pe personalitatea colectivului pe care îl coordonează. Acest simpozion îşi doreşte să surprindă prin tematica celor două secţiuni complexitatea actului educativ ce trebuie corelat mereu cu realitatea în care elevul îşi dezvoltă personalitatea, cu contextul european în spiritul căruia acesta trebuie format. Prin publicarea materialelor într-un volum, simpozionul devine o modalitate de diseminare a activităţii didactice din şcolile implicate, o oglindă a eforturilor constante ale şcolii de a răspunde necesităţilor educaţionale şi spirituale ale elevului.

Nume proiect: INOVATIA - O CONSTANTA A MANAGEMENTULUI SCOLAR

Organizatori: SCOALA GIMNAZIALA GARABET IBRAILEANU, TARGU FRUMOS, IASI PROF. BURCIU BIANCA

Condiţii de participare: Proiectul se prezintă în format electronic la înscriere pe adresa coordonatorului de proiect baciubbianca@yahoo.ca, iar în ziua simpozionului pe suport electronic şi listat. Modul de prezentare la simpozion ţine de fiecare participant în parte. C

Perioadă înscriere: 02.04.2014 - 30.04.2014

Perioadă desfăşurare: 10.05.2014

SCOALA GIMNAZIALA GARABET IBRAILEANU, TARGU FRUMOS, IASI va invita sa participati in data de 10 mai 2014 la Simpozionul judetean  INOVATIA - O CONSTANTA A MANAGEMENTULUI  SCOLAR, oferindu-va oportunitatea de a va disemina proiectele educative in care sunteti implicati, dar si posibilitatea de a oferi celorlalti exemple de buna practica in coordonarea colectivelor de elevi in cadrul orelor de dirigentie.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: biancaburciu78 | 03.04.2014 21:29 | 781 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN