Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION NAȚIONAL

Simpozionul se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar (preprimar, primar, gimnazial, liceal), specialiştilor în domeniul educaţiei, precum şi elevilor prin secţiunea concurs a simpozionului având ca temă FAMILIA. SECŢIUNI PENTRU CADRE DIDACTICE: Abordarea problematicii creativităţii în activitatea didactică Strategii didactice moderne pentru formarea de competenţe cheie la elevi Proiecte şi parteneriate educaţionale PENTRU ELEVI- Concurs de creaţii plastice având ca temă FAMILIA (Fiecare cadru didactic participant cu lucrare la simpozion poate trimite două lucrări plastice la secţiunea –concurs destinată elevilor). Lucrările simpozionului se vor constitui într-un CD cu ISBN; Data limită de înscriere: 12.05 2014

Nume proiect: Simpozionul Naţional CREATIVITATE ŞI PERSPECTIVĂ ÎN EDUCAŢIE DIN PERSPECTIVA DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI RECONCILIEREA VIEŢII PROFESIONALE CU VIAŢA DE FAMILIE

Organizatori: ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 REŞIŢA în parteneriat cu: • INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CARAŞ – SEVERIN • CASA CORPULUI DIDACTIC CARAŞ – SEVERIN • UNIVERSITATEA „ EFTIMIE MURGU’’ REŞIŢA • ORGANIZAŢIA „SALVAŢI COPIII

Condiţii de participare: Mai multe amănunte se găsesc în fișierul atașat

Perioadă înscriere: 01.05.2014 - 12.05.2014

Perioadă desfăşurare: 17.05.2014

Şcoala Gimnazială nr. 2 Reşiţa vă invită să participaţi la Simpozionul Naţional CREATIVITATE ŞI PERSPECTIVĂ ÎN EDUCAŢIE DIN PERSPECTIVA DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI RECONCILIEREA VIEŢII PROFESIONALE CU VIAŢA DE FAMILIE, ediţia a V-a, care se desfăşoară în cadrul atelierelor de lucru propuse de unităţile de învăţământ în cadrul manifestării DIDACTICA CENTRATĂ PE UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT.

GRUP ŢINTĂ :-cadre didactice din învăţământul preuniversitar (preprimar, primar, gimnazial, liceal), -elevi, prin secţiunea concurs a simpozionului având ca temă FAMILIA.

SCOP : Promovarea perspectivelor teoretice şi a experienţei cadrelor didactice, circumscrise problematicii educaţiei sub aspectul creativităţii.

OBIECTIVE : promovarea creativităţii şi originalităţii în demersul didactic; diseminarea unor exemple de bună practică în rândul cadrelor didactice; promovarea tehnicilor şi metodelor moderne de instruire; îmbunătăţirea colaborării  între toţi factorii implicaţi în formarea tinerei generaţii.

SECŢIUNI

PENTRU CADRE DIDACTICE:

I. Abordarea problematicii creativităţii în activitatea didactică

II. Strategii didactice moderne pentru formarea de competenţe cheie la elevi

III. Proiecte şi parteneriate educaţionale

PENTRU ELEVI

IV. Concurs de creaţii plastice având ca temă FAMILIA(Fiecare cadru didactic participant cu lucrare la simpozion poate trimite două lucrări plastice la secţiunea –concurs destinată elevilor).

EVALUARE

:- lucrările simpozionului care vor respecta condiţiile de participare şi redactare se vor constitui într-un CD cu ISBN;

- fiecare cadru didactic participant la secţiunile destinate cadrelor didactice vor primi CD-ul cu ISBN, DIPLOMA de participare la Simpozion, ADEVERINŢĂ de participare cu titlul lucrării trimise şi  PROGRAMUL Simpozionului;

- pentru secţiunea destinată elevilor, cadrele didactice care vor trimite lucrări ale elevilor vor primi în acelaşi plic diplome de participare şi/ sau diplome cu premiul obţinut în urma jurizării lucrărilor şi adeverinţă de coordonator (se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni pe categorii de vârstă, evaluarea fiind făcută de o comisie tehnică stabilită de către echipa de implementare)

REGULAMENT DE PARTICIPARE : Înscrierea participanţilor  se va realiza până în data de 12.05.2014 prin completarea fişei de înscriere şi trimiterea ei la adresele de mai jos, conform conţinutului lucrării:

 Secţiunea     I :         simpozionreferate@yahoo.com

 Secţiunea  a II -a:    simpozionmetode@yahoo.com

 Secţiunea  a III-a:    simpozionproiecte@yahoo.com

Odată cu trimiterea fişei va fi trimisă şi dovada achitării taxei.Lucrările pentru secţiunile destinate cadrelor didactice pot fi trimise la aceeaşi adresă de e-mail la care s-a realizat înscrierea, până cel târziu joi, 15.05.2014. Se va primi e-mail de confirmare-acceptare a lucrării.

Lucrările plastice vor fi trimise în plic, alături de protocolul de colaborare semnat şi ştampilat în două exemplare,  având ca termen limită data de 12.05.2014.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: emaj65 | 09.05.2014 01:24 | 852 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN