Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION NAŢIONAL "ASIGURAREA SUCCESULUI ŞCOLAR PRIN PARTENERIAT ŞCOALĂ-FAMILIE"

Şcoala Gimnazială Nr. 6, Rm. Sărat , judeţul Buzău, vă invită să participaţi la Simpozionul Naţional „Asigurarea succesului şcolar prin parteneriat şcoală-familie”, prima ediţie, din cadrul proiectului educaţional, „Alături de copiii noştri”. Simpozionul urmăreşte: stimularea interesului cadrelor didactice şi părinţilor faţă de activităţile şcolare ale elevului derulate în şcoală şi în afara şcolii; cunoaşterea de către cadrele didactice a punctelor de vedere formulate de părinţi în legătură cu percepţia actului educaţional în viziunea acestora; descoperirea de către părinţi a metodelor şi tehnicilor de lucru cu copiii, de acordare a ajutorului în efectuarea temelor, de comportare, de susţinere afectivă, de asigurare a unui climat familial favorabil unei dezvoltări cât mai propice în raport cu posibilităţile reale ale fiecărui copil; menţinerea unei vii relaţii familie – şcoală, ca relaţie echilibrată, fructuoasă şi progresivă în concordanţă cu particularităţile biosomatice şi intelectuale individuale şi de vârstă ale educabililor.

Nume proiect: "ASIGURAREA SUCCESULUI ŞCOLAR PRIN PARTENERIAT ŞCOALĂ-FAMILIE"

Organizatori: ORGANIZATORI: Şcoala Gimnazială Nr. 6 Rm.Sărat, reprezentată prin director, prof. ing. Hinta Stănica PARTENERI: Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău , reprezentat prin inspector general, prof. Ene Dumitru şi inspector pentru învăţământ p

Condiţii de participare: REGULAMENT ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE: Înscrierea paticipanţilor si trimiterea lucrarilor- termen 15 NOIEMBRIE 2013, se va face în format electronic,prin e-mail, în 3 fişiere separate( fişa de înscriere, lucrarea, rezumatul lucrării), astfel :

Perioadă înscriere: 15.10.2013 - 15.11.2013

Perioadă desfăşurare: 31.01.2014

REDACTAREA LUCRĂRILOR:

Redactarea lucrărilor - lucrarea propriu-zisă   se va face în word 2003,  pe format A4, pe o singură parte, la un rând, cu margini egale de 20 mm (text aliniat „justified”) cu caractere româneşti, titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 Bold), centrat; la două rânduri de titlu se va scrie autorul şi instituţia (Times New Roman 12); la două rânduri de numele autorului se începe scrierea textului (Times New Roman 12). Lucrarea poate avea maxim doi autori.

Bibliografia se va scrie la sfârşitul lucrării.

Mărimea lucrării:-2-4 pagini A4 pentru secţiunile I şi II;

-1 pagină pentru rezumatul lucrărilor (în vederea prezentării lucrării)  de la secţiunile I şi II;

NOTĂ: Organizatorii aşteaptă materiale practice, care să ilustreze activitatea cu părinţii elevilor de la clasă,  de cercetare în domeniu.

Notă: Autorii îşi asumă întreaga răspundere privind conţinutul textului redactat (comitetul de organizare îşi declină orice responsabilitate privind eventualele acuzaţii de plagiat la adresa textelor prezentate).

Taxa de participare:

-15 lei - pentru participare în cadrul simpozionului (include diploma de participare, catalogul simpozionului şi expedierea acestora);

-20 lei - pentru publicarea lucrării în volumul cu ISBN, dedicat simpozionului şi expedierea acestuia;

-35 lei - pentru ambele opţiuni (participare în cadrul simpozionului şi expedierea volumului)

Taxa de participare şi pentru volumul simpozionului se va expedia pana pe data de 15 NOIEMBRIE 2013 prin mandat postal pe una dintre adresele de mai jos (în funcţie de clasa la care predaţi). Specificaţi pe mandat “taxă pentru simpozion”.

EVALUARE:

Toate lucrările trimise în termen, vor figura în catalogul simpozionului, iar fiecare autor va primi direct/prin poştă diploma de participare, catalogul şi volumul cu ISBN al simpozionului (dacă este solicitat).

PERSOANE DE CONTACT:

Prof.Dragomir Irina- 0761 147  770

Prof.Barbu Olga -0762 669 703

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: olybrb | 15.10.2013 22:18 | 2150 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

19.10.2013 12:39 maria_64

Mi-as fi dorit sa poata participa si educatoarele.

0 0

16.02.2014 09:23 sce76

Cand vom primi raspuns din partea dv.?E deja jumatatea lunii februarie...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

2 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN