Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion Național „Bune practici de colaborare în prevenirea şi terapia tulburărilor de limbaj”

Simpozionul Național „Bune practici de colaborare în prevenirea şi terapia tulburărilor de limbaj”, ediţia a VI-a cu tema: „Factori de progres, ipoteze, obiective şi rezultate în terapia tulburărilor de limbaj şi în activitățile de dezvoltare a limbajului”, prilejuieşte împărtăşirea unor experienţe cât mai diverse de colaborare între profesionişti în beneficiul dezvoltării copilului.

Nume proiect: Simpozion Național „Bune practici de colaborare în prevenirea și terapia tulburărilor de limbaj”, Ediția a VI-a

Organizatori: Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 31 Bacău, structură a școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” şi Centrul Logopedic Interşcolar Bacău în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, C.J.R.A.E. Bacău și Casa Corpului Didactic „Grigore

Condiţii de participare: Pot participa cadrele didactice din învăţământul de masă, învățământul special și special integrat, C.J.R.A.E., centre logopedice, C.S.E.I. și toţi cei care doresc sa impartaseasca din reusitele lor pe tema propusa.

Perioadă înscriere: 05.05.2016 - 19.05.2016

Perioadă desfăşurare: 28.05.2016

SCOPUL SIMPOZIONULUI: Împărtăşirea preocupărilor cadrelor didactice pentru descoperirea, investigarea şi valorificarea unor factori de progres şi optimizare a corectării şi dezvoltării limbajului.

ÎNSCRIEREA se va face electronic, în perioada 05.05. – 19.05.2016, pe baza Fişei de înscriere, concomitent cu  trimiterea lucrării și a dovezii de plată a taxei de participare, în ataşament, către prof. logoped Parascan Iulia-Andreea,

e-mail simpozionlogopedie2016@gmail.com, tel: 0726698281.

Fiecare lucrare poate avea maximum doi autori, va conţine maximum patru pagini și minimum trei referințe bibliografice;NU vor fi admise lucrările preluate de pe net sau cu conținuturi indentice sau lucrările teoretice .

CERINŢE  DE  REDACTARE:

- format A4;

- titlul,  autorul şi instituţia unde funcţionează- se vor scrie cu font Times New Roman , size 14, Bold;

- tehnoredactare  text: Microsoft Office Word (2007), font Times New Roman, size 12 Normal, la 1,5 rânduri, margini egale de 20 mm, text aliniat bloc; nu se acceptă lucrări fără semne diacritice.

TAXA  DE PARTICIPARE este de  30  lei/persoană (indiferent de forma de participare) – pentru a acoperi cheltuielile legate de  pregătirea mapelor  simpozionului, a programelor, a diplomelor de participare şi realizarea unui CD cu ISBN,  care va cuprinde toate lucrările înscrise;Taxa va fi achitată prin MANDAT POŞTAL sau TELEGRAFIC,  pe ADRESA: Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 31, Str. Bicaz nr. 3, cod 600316, Bacău, județul Bacău, pe numele Apostu Cornelia (Telefon: 0742839100). Pe mandatul poştal vor fi menționate numele şi prenumele tuturor colegilor pentru care se face plata, în cazul în care suma depăşeşte 30 lei; un  număr de telefon la care puteţi fi contactat.

PRECIZARE IMPORTANTĂ:

Din derularea edițiilor anterioare am învățat că împărtășirea directă a experiențelor de prevenire, corectare și terapie a tulburărilor de limbaj este cea mai benefică. Pentru acest motiv, organizatorii au hotărât recompensarea, prin tragere la sorți, a unui număr de trei persoane care participă direct la sesiunea de comunicări.

Vom fi onoraţi de participarea dumneavoastră la această  manifestare!


Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: beti | 21.04.2016 09:26 | 1505 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

68 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN