Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion national "Dimitrie Tichindeal - Trecut, prezent si viitor..." Proverbe, zicatori si expresii populare cu impact in educarea tinerei generatii. Editia a VIII-a

Simpozionul are ca tema folosirea proverbelor, zicatorilor si expresiilor populare in educarea tinerei generatii, atat in activitatile de predare si invatare, cat si in formarea atitudinilor si comportamentelor. Se propune aceasta activitate cu scopul de a promova prin scoala intelepciunea populara ca oferta de modele de viata si educatie, de a incuraja creativitatea si schimbul de bune practici in actul educational.

Nume proiect: Simpozion national "Dimitrie Tichindeal - Trecut, prezent si viitor..." Proverbe, zicatori si expresii populare cu impact in educarea tinerei generatii. Editia a VIII-a

Organizatori: Scoala Gimnaziala "Dimitrie Tichindeal", Becicherecu Mic, Timis prin director, prof. Cian Delia si consilier educativ, prof. Cojocaru Luminita, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis si Primaria Becicherecu Mic

Condiţii de participare: Se pot inscrie elevi din invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal si cadre didactice. Maxim 5 elevi pentru un cadru didactic coordonator.

Perioadă înscriere: 15.03.2016 - 15.04.2016

Perioadă desfăşurare: 21.04.2016

Simpozion national "Dimitrie Tichindeal - Trecut, prezent si viitor..." Proverbe, zicatori si expresii populare cu impact in educarea tinerei generatii

Simpozionul cuprinde doua sectiuni:

Secţiunea I –Comoara omului educat (adresată cadrelor didactice şi elevilor): culegere de proverbe, zicători şi expresii populare specifice regiunilor/naţionalităţilor de provenienţă ale participanţilor, eseuri, compuneri, creaţii în versuri/proză, cu tematica simpozionului, respectiv lucrări metodicoştiinţifice/metode şi tehnici de abordare şi folosire a proverbelor şi expresiilor populare în procesul de predare şi învăţare şi în educarea copilului.

Secţiunea a II-a – Atelierele copilăriei: creaţie plastică, colaje, grafică digitală, artizanat, benzi desenate, grafică, modelare, prezentări Power Point, alte tehnici artistice la alegere – secţiune cu tematica simpozionului adresată elevilor şi preşcolarilor.

Se pot înscrie maxim 5 elevi cu lucrări pentru un profesor coordonator;Toate lucrările vor fi prezentate, vor participa la expoziţia realizată în cadrul evenimentului, din 21 aprilie 2016 şi vor fi cuprinse pe un CD, care va fi expediat împreună cu diplomele de participare.Toate lucrările cadrelor didactice vor fi publicate în revista „Dascălul ieri şi azi…” cu ISSN 2065-7617 .

 

Detalii in documentul atasat sau pe adresa de email simpoziontichindeal@gmail.com

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: lumi-luminel | 15.03.2016 18:43 | 880 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

15.03.2016 22:14 profpopescuiuli

Participarea este directa sau numai indirecta, prin trimiterea lucrarilor?
Multumesc.

0 0

20.03.2016 00:28 lumi-luminel - Autor

Participarea poate fi si directa, chiar ne face placere, dar trebuie sa stabilim anumite detalii organizatorice. Va rog sa luati legatura telefonic sau prin email pentru a stabili conditiile de participare directa. Asteptam cu drag.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

69 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN