Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION SI CONCURS INTERNATIONAL “SUFLET DE COPIL, ÎN LUMINA ÎNVIERII” Arad, 10 MAI 2016

Concursul poate fi considerat o lecţie despre diversitate culturală la nivel internaţional, iar Simpozionul prin tema propusă urmăreste marcarea anului omagial al Educatiei Religioase a tineretului crestin ortodox. Tema concursului si a Simpozionului: Toate sectiunile au ca temă principală motivul religios din sfera sărbătorilor Pascale, traditii si obiceiuri legate inclusiv de Sărbătoarea Floriilor, Înviere, Patimi, etc. Concursul este avizat de I.S.J. Arad si participarea este gratuită. Fiecare cadru didactic poate înscrie 3 (trei) elevi în concurs, la sectiunea destinată elevilor. Lucrările premiate la sectiunea destinată elevilor, vor fi inserate în carte. Participarea la Simpozion este destinată doar cadrelor didactice, articolele vor fi publicate într-o lucrare rezultată în urma simpozionului, cu ISBN.

Nume proiect: SUFLET DE COPIL, ÎN LUMINA ÎNVIERII

Organizatori: Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Arad

Condiţii de participare: GRUP TINTĂ: - Prescolari. - Elevii claselor I-VIII; - Elevii claselor IX-XII - Cadre didactice I. SECTIUNEA DESTINATĂ ELEVILOR: CONCURS A) Clipuri video specifice Sărbătorilor Floriilor, Învierii Domnului – timp 3 – 5 minute. B) Felicit

Perioadă înscriere: 19.04.2016 - 06.05.2016

Perioadă desfăşurare: 06.05.2016 - 10.05.2016

SIMPOZION SI CONCURS INTERNATIONAL

SUFLET DE COPIL, ÎN LUMINA ÎNVIERII”

Arad, 10 MAI 2016

Concursul poate fi considerat o lecţie despre diversitate culturală la nivel internaţional, iar Simpozionul prin tema propusă urmăreste marcarea anului omagial al Educatiei Religioase a tineretului crestin ortodox.

Tema concursului si a Simpozionului:

Toate sectiunile au ca temă principală motivul religios din sfera sărbătorilor Pascale, traditii si obiceiuri legate inclusiv de Sărbătoarea           Floriilor, Înviere, Patimi, etc. Concursul este avizat de I.S.J. Arad si participarea este gratuită. Fiecare cadru didactic poate înscrie 3 (trei) elevi în concurs, la sectiunea destinată elevilor. Lucrările premiate la sectiunea destinată elevilor, vor fi inserate în carte.

Participarea la Simpozion este destinată doar cadrelor didactice, articolele vor fi publicate într-o lucrare rezultată în urma simpozionului, cu ISBN.

GRUP TINTĂ:

-          Prescolari.

-          Elevii claselor I-VIII;

-          Elevii claselor IX-XII

-          Cadre didactice

  1. SECTIUNEA DESTINATĂ ELEVILOR:

CONCURS

 

A)    Clipuri video specifice Sărbătorilor Floriilor, Învierii Domnului – timp 3 – 5 minute.

Acestea vor fi trimise în format electronic la adresa: : georgianalupea@yahoo.com

B)    Felicitări de Pasti- format A 5 – tehnica de lucru la alegere ( acuarele, tempera, creion, quiling, materiale diverse, etc.).

Lucrările vor fi trimise în plic, pe adresa: Scoala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Str. Episcopiei nr. 40-42, Loc. Arad, Jud. Arad, termen limită de sosire a lucrărilor este 6 mai 2016. După această dată lucrările sosite nu mai pot participa la jurizare.

Lucrările nu se returnează.

C)    Creatii literare - eseuri ( maxim 150- 200 cuvinte) prezentând importanta orelor de religie în formarea personalitătii tinerilor zilelor noastre sau realizarea unui cvintet cu aceeasi temă.

Lucrările de la punctul C vor fi tehnoredactate în format A 4, scrise la un rând, cu front Times New Roman, caractere dimensiunea 12, margini de 2 cm, cu diacritice. Sub titlu se va trece numele si prenumele autorului, scoala, localitatea, jud. si numele coordonatorului. Acestea vor fi trimise în format electronic la adresa: georgianalupea@yahoo.com

 

  1. SECTIUNEA DESTINATĂ CADRELOR DIDACTICE:

SIMPOZION INTERNATIONAL

-          Referate având ca temă : ”Lumina Învierii în lumea contemporană. Educatia religioasă modelatoare de suflete”.

Lucrările vor fi trimise în format electronic si vor fi redactate în format A 4, scrise la un rând, cu front Times New Roman, caractere dimensiunea 12, margini de 2 cm, cu diacritice. Sub titlu se va trece numele si prenumele autorului, scoala, localitatea, jud. Se acceptă doi autori pentru o lucrare. Bibliografia va fi consemnată la sfârsitul lucrării. Lucrarea va avea o întindere de maxim 2 pagini (cu tot cu bibliografie).

Adresa la care vor fi trimise lucrările: georgianalupea@yahoo.com

Probleme organizatorice:

Fisa de înscriere si trimiterea lucrărilor se va face până la data de 06 mai 2016, inclusiv.

Fisa de înscriere, lucrările elevilor participanti la concurs, acordul de parteneriat

(două exemplare) se vor trimite si listate (pentru jurizare) si un plic autoadresat si timbrat – timbru de 5 lei pe adresa: Scoala Gimnazială ”Mihai  Eminescu”, Str. Episcopiei nr. 40-42, Loc. Arad, Jud. Arad.

Participantii la simpozion vor primi câte un DVD cu ISBN, unde vor fi inserate si

lucrările premiate ale elevilor.

Expedierea diplomelor si DVD-ului ca produs finit al Simpozionului si Concursului,

se va face până la data de 15 iunie 2016.

Evaluarea lucrărilor: se face în functie de contributia individuală a elevului, creativitate, originalitate, gradul de complexitate, respectarea cerintelor propuse.

Coordonatorii si initiatorii proiectului vor evalua lucrările participante pe sectiuni. Se vor acorda premii/ premii speciale pe fiecare sectiune sau categorie de vârstă.

 

Promovarea/Mediatizarea si Diseminarea Proiectului:

-          Articole în ziarul local, revista profesorilor de Religie, Ziarul “Lumina“, portofoliul concursului, volum cu lucrările cadrelor didactice si ale elevilor, înregistrat cu ISBN + DVD-ul ca produs finit al Simpozionului, fotografii.

Informatii suplimentare pot fi primite la telefonul: 0257/280916, orele 12,00 -16,00.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: laura12 | 20.04.2016 00:31 | 1634 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (5)

0 0

21.04.2016 14:54 geovis

Va rog frumos sa precizati daca se afla in CAEN.
Multumesc

0 0

23.04.2016 00:55 laura12 - Autor

Din pacate, nu este in CAEN!

0 0

24.04.2016 17:51 bucurie2012

Buna ziua!
Va rog sa prcizati daca este aprobat in vreun calendar.
Multumesc!

0 0

24.04.2016 20:01 laura12 - Autor

Nu este inscris in vreun calendar, ci doar avizat de ISJ.

0 0

24.04.2016 20:00 laura12 - Autor

Nu este inscris in vreun calendar, ci doar avizat de ISJ.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN