Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion și concurs național “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a VII-a, înscris în CAER 2016 la poziția 1591

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a VII-a, înscris în CAER 2016 la poziția 1591, care se va desfăşura în data de 16 aprilie 2016 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea. Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic. Lucrările ştiinţifice elaborate de cadrele didactice vor fi publicate în revista simpozionului înregistrată cu ISSN 2069 - 8127.

Nume proiect: Simpozion și concurs național “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a VII-a, înscris în CAER 2016 la poziția 1591

Organizatori: I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea, Liceul Tehnologic "Ferdinand I" Rm. Vâlcea

Condiţii de participare: Participarea la concurs este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe pot participa la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași secțiun

Perioadă înscriere: 24.03.2016 - 14.04.2016

Perioadă desfăşurare: 16.04.2016

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi  Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a VII-a, care se va desfăşura în data de 16 aprilie 2016 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea.

Concursul este avizat MENCS, fiind inclus în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene 2016 la poziția 1591.


Simpozionul este inclus în calendarul activităților metodico – științifice avizate de ISJ Vâlcea, fiind publicat în Buletinul informativ 2015 – 2016 la secțiunea Simpozioane naționale și internaționale, pag. 88, poziția 17. Buletinul informativ al ISJ Vâlcea pentru anul 2015 -2016 poate fi descărcat de la adresa http://www.ccdvl.ro/index.php/activitati/buletin-informativ.


Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Lucrările ştiinţifice elaborate de cadrele didactice vor fi publicate în revista simpozionului înregistrată cu ISSN 2069 - 8127. Se vor achita doar cheltuielile de tipărire a revistei și a diplomei de participare - 25 lei pentru cei ce ridică personal materialele, respectiv 30 lei pentru cei ce doresc expedierea prin poștă a acestora.

Concursul se va desfăşura, pentru cele două categorii (gimnaziu, liceu), pe următoarele secţiuni:
1. Creaţie literară (eseu de maxim 500 de cuvinte, poezie, proză scurtă, etc.) 2. Arte plastice - fotografie 3. Prezentări în format electronic  (cu subsecțiunile Prezentări PowerPoint; blog-uri și site-uri; filme de scurt metraj) 4. Referate ştiinţifice 5. Secţiunea online a elevilor din alte judeţe – cuprinde secțiunile anterioare, cu excepția secțiunii Arte plastice – fotografie.

Se vor acorda premii pentru fiecare categorie (gimnaziu, liceu) și secțiune/subsecțiune de concurs. Se vor acorda diplome de premiere sau de participare, după caz, pentru toți elevii participanți. Cadrele didactice coordonatoare vor primi adeverințe de  coordonator  al echipei de pregătire a lotului de elevi din unitatea şcolară parteneră, și de profesor însoțitor al elevilor (pentru participarea directă).

Participarea la simpozion poate fi directă sau indirectă.

Participarea directă este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe pot participa la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași secțiune/subsecțiune.

 

Cadrele didactice coordonatoare vor trimite acordul de parteneriat (în dublu exemplar) precum și tabelul cu elevii participanți (le găsiți în atașament), înregistrate la școala de proveniență a candidaților, într-un plic care va conține un alt plic autoadresat  timbrat cu 4 lei, pentru a primi diplomele de participare sau de premiere a elevilor/îndrumătorilor. În interiorul plicului se vor pune 1,5 lei pentru fiecare elev participant (costul tipăririi color a diplomelor).

Adresa de expediere : Str. Calea lui Traian nr. 144, Bl. 4, Sc. B, ap. 9, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, cod 240112, destinatar: OCHIA MĂDĂLINA CAMELIA.

 

Detalii privind înscrierea la concurs și simpozion găsiți în atașament.

Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa  http://gsferdinand.ro/index.php/concursul-simpozionul-misterele-terrei, prin email la adresa misterele_terrei@yahoo.com, sau puteți contacta organizatorii la numerele de telefon precizate în atașament.

Vă așteptăm cu drag!

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: florin_o | 24.03.2016 22:06 | 1989 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (3)

0 0

27.03.2016 20:49 Stefan_Melania_Andreea

pot participa si profesorii din invatamantul prescolar cu referate pentru simpozion?
va multumesc!

1 0

28.03.2016 07:33 florin_o - Autor

Buna dimineata! Desigur, la simpozion pot participa toate cadrele didactice, indiferent de nivelul de invatamant.

0 0

28.03.2016 20:17 Stefan_Melania_Andreea

VA MULTUMESC!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

56 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN