Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozionul „Impactul parteneriatului educativ asupra participanţilor la actul educaţional”

Simpozionul „Impactul parteneriatului educativ asupra participanţilor la actul educaţional” se adresează cadrelor didactice (educatori, învăţători, profesori), elevilor şi părinţilor acestora. Una din căile care conduc la succesul educaţiei elevilor este dezvoltarea personală prin educație nonformală. De aceea, intenţia noastră este de a aduce în atenţia dascălilor şi părinţilor elevilor unele metode şi instrumente educative, care pot contribui la dezvoltarea personală dincolo de educația școlară și zidurile instituției, în obţinerea succesului şcolar al elevilor. Participanţii vor fi încurajaţi să îşi prezinte rezultatele unor activităţi, proiecte comune, astfel încât activitatea să reprezinte atât un schimb de experienţă, cât şi un suport metodologic pentru noi toţi.

Nume proiect: „Impactul parteneriatului educativ asupra participanţilor la actul educaţional”

Organizatori: Şcoala Gimnaziala, Alexandru Aldea Voievod’’Alexeni, Judeţul Ialomiţa

Condiţii de participare: SECŢIUNI: I. Referate şi comunicări ştiinţifice care să vizeze aspecte legate de tema propusă; ÎI. Proiecte educaţionale, proiecte de parteneriat. REGULAMENT DE PARTICIPARE: • Participarea poate fi directă sau indirectă

Perioadă înscriere: 16.02.2015 - 25.02.2015

Perioadă desfăşurare: 26.02.2015 - 28.02.2015

Cerinţe ştiinţifice:

Lucrările şi materialele trimise de către cadrele didactice care îşi exprimă opţiunea de a participa la lucrările simpozionului trebuie să fie în concordanţă deplină cu scopul activităţii: “Dezvoltarea personalităţii participanţilor la actul educaţional prin intermediul diverselor activităţi didactice desfăşurate cu partenerii diferitelor instituţii din comunitatea locală”.

Secţiunea I Referate şi comunicări ştiinţifice care să vizeze aspecte legate de tema propusă care vor viza atingerea următorului obiectiv specific:

Realizarea unor schimburi de experienţă între cadrele didactice din județ prin diseminarea exemplelor de bună practică în domeniul educației non-formale.

Secțiunea a II-a – Proiecte educaţionale, proiecte de parteneriat: prezentări ppt sau pe alte suporturi media, care vor viza atingerea următorului obiectiv specific:

Promovarea unor proiecte și parteneriate originale cu impact pozitiv asupra dezvoltării personale a elevilor prin educație non-formală.

Rugam că lucrările să cuprindă experienţe personale, pentru a ne încadra în normele unui real schimb de experienţă, şi să respecte legislaţia în vigoare privind drepturile de autor.

B) Cerinţe tehnice:

- Fiecare lucrare va avea între 2-4 pagini în format A4;

- Fiecare lucrare va fi scrisă în Microsoft Word cu caractere Times New Roman, cu diacritice, corp de litera 12, spaţiere la 1,5 rânduri, aliniere stânga-dreapta (Justify), margini egale de 2 cm, maxim 2 fotografii inserate în text.

- TITLUL va fi scris folosind doar litere mari, aliniat central.

- Sub titlul articolului (aliniere la dreapta, italic), va fi menţionat, pe rânduri distincte: prenumele şi numele autorului - funcţia didactică; denumirea unităţii de învăţământ în care profesează (fără prescurtări).

- Fiecare lucrare va conţine obligatoriu bibliografie: autor, titlu, editură, localitate, an;

- Fiecare lucrare poate avea unul sau doi autori.

- Lucrarea, însoţită de fişa de înscriere prevăzută în anexa, se va înainta organizatorilor în format electronic la adresa de e-mail: simpozion_alexeni@yahoo.com până la data de 25.02 2015.

- Lucrările vor fi ataşate pe un CD cu ISSN.

În cazul participării indirecte, pentru a intra în posesia materialelor, este necesar să trimiteţi odată cu fişa de înscriereşi un plic autoadresat cu timbre, având valoarea unei scrisori recomandate, pe adresă mai sus menţionată sau pe e-mail la adresa din fisa de inscriere.

Organizatorii nu îşi asuma responsabilitatea pentru conţinutul lucrărilor şi pentru cele care nu respecta condiţiile de redactare.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: geovis | 16.02.2015 22:56 | 1463 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (6)

0 0

18.02.2015 12:04 dorina_dinu

Din Bucuresti primiti la simpozion?

0 0

18.02.2015 12:05 dorina_dinu

Din Bucuresti putem participa?

0 0

18.02.2015 15:55 geovis - Autor

Sigur ca puteti participa.
Va asteptam cu drag.

Echipa

0 0

19.02.2015 15:20 nataroman

E cuprinsin CAEN?

0 0

19.02.2015 17:43 geovis - Autor

Este cuprins in CAEJ deoarece este simpozion judetean.

0 0

02.03.2015 16:26 camelie83

Buna ziua ! Pe cand veti trimite rezultatele de la simpozion ? Multumesc !

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

59 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN