Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Surprinde momentele de sărbătoare alături de cei dragi

HPDragi părinți, nu trebuie să vă mai faceți griji că odată cu venirea sărbătorilor veți avea cheltuieli mai mari decât v-ați obișnuit. În acest an, Moș Crăciun este mai darnic decât ați fi crezut. Vestea bună este că Moșu’, împreuna cu HP, s-au gândit să vă facă o surpriză atât vouă, cât și celor mici și să vă ofere ocazia de a imortaliza momentele importante din preajma sărbătorilor.

Copiii vor putea să își exerseze creativitatea și să coloreze planșe, iar voi, părinții, veți putea imortaliza momentele în care bradul va fi împodobit, copiii vor fi la săniuș sau vor face oameni de zăpadă.

Pentru toate aceste momente minunate, părinții nu vor mai fi nevoiți să cheltuiască prea mult. Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage oferă o imprimare a planșelor și fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garanție și calitate HP. Astfel, părinții și școlăreii își pot permite să imprime de două ori mai multe pagini la același preț. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de funcția wireless și imprimarea wireless direct de pe smartphone sau laptop.

În schimb, dacă ai acasă un copil creativ căruia îi place să decupeze și să creeze planșe, poți profita în această iarnă de un model cu totul și cu totul special, imprimanta HP 4645 3545 e-All-in-One , parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul căreia copilul tău poate completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hârtie și se poate juca, fără ca tu să-ți mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, poți beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegând modelul de imprimantă HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tipărire, scanare și copiere ușoare, în timp ce oferă o imprimare de înaltă calitate, nemaiavând nevoie de o cameră digitală pentru developarea fotografiilor.

Și pentru ca părinții să stea linistiti mult timp de acum încolo, cartușele de cerneală pot fi achiziționate la prețuri de sărbătoare, nu doar în această perioadă, ci pe tot parcursul anului ce vine.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.12.2014 18:00 | 856 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN