Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Tabere Oxford si Cambridge - Participare GRATUITA si DIURNA pentru profesorii insotitori!

Profesorii de limba engleza sunt cei care cunosc cel mai bine aceste aspecte!

Stimati profesori, va ganditi sa mergeti in tabara impreuna cu elevii dumneavoastra?

Excursie Anglia

Avem placerea sa va informam ca inscrierile in taberele educationale Mirunette sunt in plina desfasurare si deja s-au facut rezervari pentru anumite perioade si locatii.

Ofertele de tabere educationale le puteti accesa pe:

www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabere-engleza

De asemenea, foarte important: consilierii Mirunette International Education vin cu mare placere si sustin GRATUIT prezentari la dumneavoastra in scoala pentru elevi si/ sau parinti.

Iata ce contine un program complet intr-o tabara de grup, vara 2013, in Anglia, la care ORICE PROFESOR VORBITOR DE ENGLEZA poate participa GRATUIT ca insotitor de grup:

Excursie Anglia

-          15 sau 20 lectii de limba engleza saptamanal (in clase internationale de maxim 15 copii). Cursuri acreditate British Council;

-          Program de activitati dupa ami

aza: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans modern, vizite si excursii locale, arts&crafts, teatru etc;

-          Program de activitati seara: barbeque, karaoke, scavenger hunt, food games, jocuri si muzica, seara talentelor, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD etc;

-          Excursii de o zi intreaga in puncte turistice de interes;

-          Cazare in campusul unei scoli sau universitati de renume cu pensiune completa (3 mese pe zi);

-          Supraveghere 24h din 24, asigurare complexa de calatorie;

-          Transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra;

Asadar, ca profesor insotitor de grup intr-o tabara internationala de 2 saptamani in Marea Britanie, aveti GRATUIT cazare, 3 mese/zi, transport cu avionul, precum si participare la toate excursiile incluse in tabara si – foarte important – BENEFICIATI DE DIURNA, oferita cu mare placere de Mirunette International Education! Pentru detalii complete legate de plecarile in taberele de limba engleza Vara 2013, contactati acum un reprezentant Mirunette International Education la www.mirunette.ro/contact (prin e-mail office@mirunette.ro sau la tel. 021 / 210.16.02).

Iata ce spun profesorii insotitori care au fost in taberele Mirunette in anii precedenti:

Mesaj group leader tabara de vara Oxford Brookes University

„Am avut deosebita placere de a insoti un grup de elevi in tabara de la Oxford Brookes. Experienta traita a fost una extraodinara pentru ca pe langa faptul ca atmosfera de acolo m-a facut sa retraiesc pentru o perioada viata de student (datorita campusului, universitatii si cursurilor), am avut de asemenea ocazia sa descopar pentru prima oara cultura si civilizatia engleza plus cateva orase minunate din Anglia (Oxford, Londra si Bath).

Primul contact cu Oxfordul a fost campusul, un loc imens, plin de verdeata si de copaci foarte batrani, cu veverite la tot pasul, care amintea de o statiune de munte. Contactul cu profesorii si elevii de alte nationalitati a fost unul pozitiv in totalitate. Cursurile (la care am asistat si eu ocazional) se bazau foarte mult pe comunicare si lucru in echipa, implicand activ elevii si impulsionandu-i sa formeze prietenii.

In afara cursurilor am avut ocazia sa vizitam de foarte multe ori Oxfordul, cu cele mai importante obiective turistice ale sale, un oras superb, mic si cochet cu care am reusit sa ne familiarizam destul de repede.

Pentru mine aceasta tabara a fost o experienta extraordinara, care m-a incarcat pozitiv, plina de amintiri frumoase! Continuati sa stimulati in acest fel atat copii care merita cat si profesori care isi iubesc meseria!” (Ana Maria S. - profesor insotitor tabara de vara Oxford, 2012)

Mesaj group leader tabara de vara Clifton College, Bristol

“As putea incepe prin a spune ca ma simt iubita de DUMNEZEU tinand cont de faptul ca am ajuns sa insotesc niste copii minunati in Anglia, la Clifton College.

Am fost mereu increzatoare ca totul va fi extraordinar in privinta derularii programului taberei si nu numai. Pana la plecare informatiile necesare pregatirii calatoriei au fost trimise de catre echipa Mirunette de fiecare data in cel mai mic detaliu. Am decis sa o inscriu si pe fetita mea in varsta de 13 ani in aceasta tabara pentru ca eu consider  ca investitia in propriul copil este cea mai buna iar experienta unei noi culturi si a unui nou sistem de invatamant despre care a citit doar in carti, ar putea fi o portita deschisa pentru studiile universitare  de mai tarziu .

A venit si momentul plecarii de pe aeroportul Henri Coanda, Otopeni, unde aveam sa intalnesc copii pe care nu ii mai vazusem vreodata, cu peronalitati diferite si caractere asemenea.Ne-am cautat cu privirea si ne-am gasit foarte repede fiindca purtam toti aceleasi tricouri si rucsace marca Mirunette- o idee geniala pentru a ne face cunoasterea mai usoara.

Zborul a fost lin si foarte placut , insotitoarele de bord de la compania Tarom avand grija ca totul sa fie confortabil si placut noua. La sosirea pe Heathrow , cu emotiile de rigoare ,ne-am indreptat catre Dave , unul dintre activity leaderii de la Colegiul Clifton ,care ne-a primit foarte calduros si plin de entuziasm , ca atare din prima clipa am stiut ca ne va fi bine acolo.

Activitatile desfasurate in tabara au fost interesante si realizate de activity leaders cu mult entuziasm si motivare. Copii nostri au participat de fiecare data la ele, cum ar fi: speed dating, mounting bike, frisby, DVD night, arts and crafts, swimming, zumba dancing, cheerleeding, cookery class, super bingo, disco etc. (….)

Catre casa zborul a fost la fel de lin si de placut,iar revederea celor dragi a fost emotionanta. Mai dragi, mai simpatici, mai aproape de sufletul meu , copiii si-au luat la revedere cu imbratisari calde si dorinta unei viitoare intalniri. A fost experienta vietii mele pentru ca am avut ocazia sa intalnesc personalul echipei Mirunette care a demonstrat de la momentul ofertarii si pana la intoarcere acasa un suport extraordinar.

 

Va multumesc din inima pentru tot si sper intr-o frumoasa colaborare si anul viitor.” (Alina P. - profesor insotitor tabara de vara Bristol, 2011)

 

Pentru a citi mai multe opinii ale profesorilor insotitori de grup, accesati:

http://www.mirunette.ro/amintiri-din-2012

 

Contact consilieri educationali Mirunette International Education

Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti

Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03

E-mail: office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 04.04.2013 18:24 | 4158 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

05.04.2013 01:03 marian_dorin

Era aberant ca sa li se imputa profesorilor achitarea din buzunarul propriu a cheltuielilor!!! Nu? Ma gandesc ca au si ei dreptul de a le fi recunoscute meritele "pregatirii"...Bine era daca nici elevii nu ar fi trebuit sa plateasca, ci sa se fi gasit alte mecanisme/organisme care sa le fi suportat toate costurile....

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN