Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Teatrul Ion Creangă inaugurează un nou spațiu de joc, dedicat spectacolelor și activităților pentru copii și părinți

Teatrul Ion Creanga Inițiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu, menit să aducă teatrul mai aproape de copii și nu numai, acesta fiind lansat ca o invitație adresată întregii familii. O invitație care, totodată, își propune să scrie o nouă pagină în istoria de aproape jumătate de secol a instituției, copiii și părinții fiind invitaţi să ia contact cu arta într-o manieră inedită, pornind de la premisa că Teatrul Ion Creangă este și trebuie să fie un spațiu viu, unde magia spectacolului nu se oprește în momentul în care se trage cortina, ci continuă în toate formele sale de expresie.

 

Programul Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu cuprinde activități culturale și educaționale, dintre cele mai diverse, după cum urmează: spectacole de teatru pentru copii cu vârsta între 0 și 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferințe susținute de specialiști în domeniul psiho-pedagogiei, dedicate părinților, și expoziții de desene, costume sau diverse elemente în strânsă legătură cu arta teatrală.

 

Calendarul evenimentelor susţinute în luna martie de către Teatrul Ion Creangă la sediul Bibliotecii Naţionale a României (Ludoteca „Apolodor din Labrador”) cuprinde:

• Luni, 3 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani

• Vineri, 7 martie, ora 17.00 – „Rotocol” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani

• Luni, 10 martie, ora 18.00 – „Ce înseamnă să fii un părinte bun” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)
• Marți, 11 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani

• Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani

• Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucăria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii între 6-9 ani

• Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Şcoala prin joc – metode alternative de a învăţa” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grâu” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani

• Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolţi încrederea în sine a copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „În parc” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani

• Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum creşti autonomia şi independenţa copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

Biletele pentru spectacolele şi atelierele susţinute la Biblioteca Naţională a României de către Teatrul Ion Creangă vor fi puse în vânzare, începând cu data de 1 martie, la casa de bilete a Sălii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar şi în reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești.

 

Mai multe informații despre noul spațiu al Teatrului Ion Creangă găsiți pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 27.02.2014 16:14 | 828 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN