Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

“UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN STUDIUL ŞTIINŢELOR NATURII”

Organizatorii proiectului îşi propun derularea următoarelor activităţi: •Înscrierea concursului în CAEN/CAER •Promovarea concursului și a regulamentului în şcoli, licee, mass-media locală, pe site-urile http://www.ccdab.ro, http://aicta.ro şi https://www.didactic.ro •Primirea, înregistrarea și centralizarea lucrărilor; •Numerotarea lucrărilor și realizarea expoziției cu fotografiile primite; •Constituirea echipelor de lucru; •Jurizarea și premierea lucrărilor; •Expedierea diplomelor, a premiilor și a CD-urilor cu ISSN conținând toate lucrările participante la concurs, precum şi a revistei proiectului

Nume proiect: CONCURSUL NAȚIONAL "PC – între util și plăcut" desfăşurat sub genericul “UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN STUDIUL ŞTIINŢELOR NATURII”

Organizatori: Numele instituţiei: Colegiul Tehnic “Apulum” Alba Iulia Adresa : Gheorghe Pop de Băseşti, numărul 2, Alba Iulia, cod poştal 510215 Număr telefon/fax: 0258 834102 Site/poştă electronică: office@aicta.ro Persoană de contact: Urițescu Dana

Condiţii de participare: Toate lucrările vor trata tema celei de a doua ediții a concursului: “UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN STUDIUL ŞTIINŢELOR NATURII” Pentru ca lucrările concursului să poată fi cuprinse într-un CD cu ISSN, ISSN-L este necesar ca toate lucrăril

Perioadă înscriere: 10.12.2013 - 16.02.2014

Perioadă desfăşurare: 17.02.2014

SECȚIUNILE CONCURSULUI:

Toate lucrările vor trata tema celei de a doua ediții a concursului:

“UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN STUDIUL ŞTIINŢELOR NATURII

SECŢIUNI PENTRU ELEVI:

1. Realizarea unor prezentări PowerPoint

2. Desene, fotografii prelucrate cu ajutorul calculatorului

3. Realizarea unor pagini Web

SECŢIUNE PENTRU CADRE DIDACTICE:

1. Realizarea unor materiale didactice cu ajutorul calculatorului

Pentru cele 4 secţiuni ale concursului, se impun următoarele cerinţe tehnice:

 

  1. Realizarea unor prezentări PowerPoint (vor conține între 10-15 diapozitive,  imagini, efecte de animație, casete de text, culori, sunete, link-uri,  WordArt, antet și subsol etc.)

  2. Desene (care vor fi cuprinse într-o expoziție), originale (nu vor
    fi preluate de pe Internet), în format A4 sau A3. Criteriile de apreciere
    a lucrărilor: încadrarea în temă, originalitatea, claritatea imaginii. Acestea vor fi trimise în plic la adresa  liceului, menționată mai jos, alături de fişa de  înscriere. Pentru fotografiile
    prelucrate
    se poate utiliza PhotoShop, MovieMaker sau orice altă
    aplicație specializată.

  3. Realizarea unor pagini Web - cu accent pe creativitate și  complexitate – design, tehnologia folosită, funcţionalitate,
    conţinut, concordanţa temei concursului cu lucrarea.

  4. Realizarea unor materiale didactice cu ajutorul calculatorului pentru  disciplina predată sub forma unor prezentări PowerPoint, materiale prelucrate/realizate folosind calculatorul sau desene,  scheme, afişe (în format A4 sau A3).

 

    Pentru ca toate lucrările concursului să poată fi cuprinse într-un CD cu ISSN, ISSN-L este necesar ca toate lucrările să conțină: argumentarea lucrării, obiectivele urmărite precum și o scurtă descriere (toate de maxim 1 pagină, scrise cu diacritice, fontul TNR, dimensiunea 12, spaţiere la un rând).

Toți participanții la concurs vor trimite şi un e-mail la adresa pc.intreutilsiplacut@yahoo.com care va conține în atașament următoarele:

  1. Fișa de înscriere
  2. Argumentul lucrării (într-un fișier creat cu
    M. Office Word)
  3. Lucrarea/materialul pentru participanţii la secţiunile A,
    C şi D

Fotografiile prelucrate, desenele, schemele și afişele vor fi trimise în plic alături de fișele de înscriere, cu menţiunea Concursul
“U
tilizarea calculatorului în studiul ştiinţelor naturii”, pe numele prof. înv. primar Cîmpean Gabriela,
la adresa următoare: Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, Str. Gheorghe Pop de Băseşti, nr.2, cod 510215, jud. Alba

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: diana37 | 10.12.2013 18:44 | 1991 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (3)

0 0

11.12.2013 20:20 vivica57

Nu există taxă de participare?

0 0

12.12.2013 11:38 diana37 - Autor

Buna ziua,
Da, exista si taxa de participare, dar la conditiile de participare nu s-au salvat toate informatiile pe care eu le-am introdus.
Pentru realizarea și expedierea diplomelor, a pliantelor și a CD-urilor cu ISSN, cadrele didactice participante sunt rugate să trimită prin mandat poștal suma de 20 RON pe adresa:
DĂESCU NICOLETA
Str. Arnsberg, nr.10, Bloc A5, Sc. C, Ap. 58
Localitatea Alba Iulia, Județul Alba, cod 510014

0 0

27.01.2014 20:33 diana37 - Autor

In urma evenimentelor si a precizarilor referitoare la strangerea de fonduri, organizatorii au decis ca acest concurs sa se desfasoare FARA TAXA DE PARTICIPARE. Asta inseamna ca toti participantii vor trimite lucrarile doar prin e-mail si tot asa vor primi si diplomele, tabelele cu rezultate, revista cu ISSN etc., fara a se cheltui nici o suma de bani.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN