Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Vizitează 20 de ţări într-o singură zi la Global Village

Persoane de toate vârstele sunt așteptate, în intervalul orar 12:00-18:00, pentru a ”vizita” într-o singură zi, mai bine de 20 de țări: Brazilia, Regatul Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan, Emiratele Arabe Unite. Muzica, dansul și degustările tradiționale vă vor încanta simțurile pe parcursul unei zile întregi de sărbătoare. De asemenea, veți găsi standuri cu obiecte tradiționale și workshop-uri, unde veți avea ocazia să probați costume sau să învățați să scrieți în coreeană.

Un alt punct de interes vor fi studenții internaționali veniti în cadrul proiectelor “C.H.A.N.G.E”, “GROW”, “Make it green, make it count!” desfășurate de AIESEC București. Vor exista surprize și premii pentru participanții care se vor înscrie la tombola din cadrul evenimentului, unul dintre premii fiind o excursie oferită de Agenția de turism Seta Travel!

Cu o zi înainte de eveniment, pe 23 februarie, bucureștenii (și nu numai) vor avea ocazia să participe la un Treasure Hunt cultural. Pentru înscrieri, click aici.

Intrarea la Treasure Hunt, dar și la eveniment este gratuită pentru toți participanții.

Mulțumim ambasadelor și consulatelor care ne sprijină! Pentru mai multe informații, accesați Global Village.

*AIESEC este cea mai mare organizație non-guvernamentală pentru tineri din întreaga lume. Prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu mai bine de 60.000 membrii, AIESEC are o experiență de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. AIESEC București a fost primul ONG activ din România, începând cu martie 1990. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare integrală bazată pe oportunități de leadership, posibilități de schimb de experiență internaţională, de participare la conferințe, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 08.02.2013 14:55 | 2050 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (2)

0 0

12.02.2013 08:19 ema_tgv

Felicitari si mult succes! Suntem o grupa de pitici de la o gradinita din Targoviste si suntem tare incantati sa participam la acest eveniment. Cu siguranta va fi o experienta inedita! Asteptam invitatia pe adresa ema59ema59@yahoo.com. Va multumim!

0 0

14.02.2013 18:19 Costea_any

Cine poate participa la acest eveniment foarte placut? Noi suntem la clasa pregatitoare din localitatea Dobirceni, judetul Botosani. Cu siguranta am fi incantati sa fim prezenti. Daca se poate asteptam invitatia pe adresa: any.costea@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN