Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

World Class Kids – cel mai bun motiv ca să facă sport

Iar dacă până acum nu aveai programe speciale, construite pentru nevoile celor mici, World Class Kids e aici.

Crește un copil sănătos

Varietatea de discipline din programul World Class Kids – Karate, Wushu, Gimnastică, Dans, dar și antrenamente precum Les Mills Born to Move – va ajuta la modelarea corpului, dar și a minții micilor sportivi, care vor învăța, făcând mișcare, să fie agili, puternici, flexibili, să învețe să se coordoneze și să fie rapizi, dar și să aibă încredere în forțele proprii, în capacitățile lor fizice și psihice. Programele World Class Kids sunt gândite pentru copii între 4 și 12 ani și se împart pe mai multe clase.

World Class Kids

Alege-i ce i se potrivește

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 4-5 ani. Seria BORN TO MOVETM a fost special creată de Les Mills pentru cei mici. La aceste clase, copiii execută mișcări simple în timp ce interpretează, explorează și se mișcă pe muzică.

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 6-7 ani. La această vârstă copiii rețin în primul rând vizual, așa că o metodă eficientă pe care o folosesc antrenorii e aceea de a le arăta mișcări pe care ei le pot repeta cu ușurință. Mai târziu, pe măsură ce parcurg coregrafia, copiii își îmbunătățesc percepția asupra propriului corp, echilibrul și autocontrolul.

Gym Kids, 4-5 ani și 6-10 ani. Clasele din program conțin exerciții de bază din gimnastica artistică și cea aerobică. Practicându-le, micuții vor învăța să aibă o postură corectă, să fie mai flexibili, mai puternici și mai rapizi.

Karate, 6-12 ani. Copiii care vor participa la clase de Karate vor învăța să fie puternici, dar și să-și pună în valoarea viteza de reacție și, de asemenea, îți vor exersa puterea de concentrare și atenția.

Wushu, 6-12 ani. Mergând la astfel de clase, cei mici vor învăța să-și cunoască puterea fizică, dar și pe cea psihică, vor învăța atât coordonarea, cât și concentrarea.

Programul World Class Kids este disponibil în cluburile World Class Atlantis și World Class Titan.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 20.04.2016 11:59 | 520 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN