PLANIFICARE ANUALA BAZELE RESTAURATIEI
4 octombrie 2009, 11:23
specializarea Lucrator in alimentatie publica -liceu tehnologic, cl.9 din centrele scolare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
77 materiale
Review-uri (2)
3 stele
Adăugaţi un review
Util
30.08.2020 10:18
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Util
30.08.2020 10:18
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
30.08.2020 11:31 gabihreniuc
Bună ziua! Mulțumesc pentru aprecieri! Voiam doar să vă întreb dacă ați văzut că materialul a fost postat în 2009, când se lucra pe alte programe și standarde! O zi frumoasă și un an școlar cât mai ușor și cu realizări!
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.