PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
3 mai 2014, 09:50
Un proiect de lectie complex realizat impreuna cu colega mea Erhan Luminita, la care am folosit metode active ( MOZAIC), la modulul "SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI".
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
77 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
Comentarii (2)
20.11.2024 12:23 corinahrimiuc
Un proiect didactic complet și util. Are fișe de lucru și fișe de evaluare pentru lucrul cu elevii pe grupe.
20.11.2024 17:04 gabihreniuc - Autor
Vă mulțumesc! Sper să vă fie de folos!
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.