PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
28 aprilie 2014, 10:10
Proiect didactic la modulul "SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI" - clasa 10
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
77 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (1)
20.11.2024 12:25 corinahrimiuc
Proiect didactic intocmit corect cu respectarea regulilor in vigoare. Foarte util pentru predarea conținuturilor vizate.
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.