Mise-en-place-ul simplu pentru dejun
28 martie 2010, 17:36
Plan de lectie la clasa a ix ,profilul Alimentatie publica si turism ,Modulul I Bazele restauratiei
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
2 materiale
Review-uri (1)
3 stele
Adăugaţi un review
Util
30.08.2020 10:19
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (1)
18.03.2011 01:01 gabihreniuc
NU STIU DE CE MI SE PARE CUNOSCUTA PRIMA PARTE DIN PROIECT... SI MULTE DIN PARTEA A 2 A... DOAR CA SUNT PUS ESUB FORMA DE TABEL... ORICUM PROIECTUL ARATA BINE!!!
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.