GASTRONOMIE XII
17 noiembrie 2008, 22:00
Organizarea productiei culinare -test
Învăţământ liceal - Economie - Teste - Clasa a 12-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ liceal - Economie - Teste - Clasa a 12-a;
caraion | Colegiul Economic Calarasi
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pps.gif)
Ustensile,Utilaje și Accesorii utilizate în laboratoarele de cofetărie-patiserie
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 12-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
PROMOVAREA PRODUCTIEI CULINARE DE PATISERIE-COFETARIE
Învăţământ liceal - Economie - Planificări - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
rodicabarzoi | Colegiul "Mihail Cantacuzino" Sinaia
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.