Amenajarea spatiilor de producție culinara si de patiserie - cofetărie
1 august 2018, 19:08
Acest material are drept scop atingerea urmatoarelor competente: enumerarea spatiilor de producție;enumerarea spatiilor pentru primire si servire; enumerarea spatiilor pentru personal ;realizarea circuitului funcțional pentru prelucrarea culinara a legumelor si a fructelor;prezentarea regulilor in circuitul alimentelor si al resturilor menajere;
descrierea regulilor pentru depozitarea resturilor menajere.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 11-a;
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.