Analiza senzoriala a carnii
8 februarie 2012, 08:19
Fisa de lucru - analiza senzoriala a carnii; Modulul: Materii prime si materiale in industria alimentara; Clasa a IXa; Domeniul de pregatire generala: Industria alimentara
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
56 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
UTIL
05.08.2020 08:50
Nivel de dificultate: mediu
Materialele referitoare la analiza senzoriala a produselor alimentare realizate de dvs. sunt foarte bine realizate! Frumos structurate, atractive pentu elevi! Continut stiintific interesant! Util la clasa! Felicitari!
1 review
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Comentarii (1)
05.08.2020 08:50 simonamirauti
Multumesc!
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.