Analiza senzoriala a conservelor de fructe si legume
31 august 2018, 18:33
activitate de laborator
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a;
Subtip: Proiect tematic
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
5 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Determinarea falsificarilor produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.