test final de evaluare
11 iunie 2012, 14:33
pentru elevii claselor aXIIa rp
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Proprietăţi organoleptice și chimice ale specialităților din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.