Analize de laborator în industria alimentară
16 iunie 2021, 10:13
Sunt propuse 3 lucrări de laborator necesare în specializarea Tehnician analize produse alimentare, la care, după prezentare, sunt propuse exerciții de identificare a ustensilelor sau aparaturii de laborator pentru fixarea cunoștințelor.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Subtip: Olimpiade si concursuri
Metode: Joc didactic
Abordări: Abordare integrata
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.