Carne, subprodusele și produsele din carne .F.L.
11 iunie 2024, 08:09
Această fișă poate fi utilizata pentru consolidare/recapitularea cunoștințelor privind carne, subprodusele și produsele din carne.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare integrata
54 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.