DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
23 martie 2022, 20:40
FIŞĂ DE DOCUMENTARE SI FISA DE LUCRU
DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.