DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
23 martie 2022, 20:40
FIŞĂ DE DOCUMENTARE SI FISA DE LUCRU
DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
30 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Determinarea falsificarilor produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.