Fișă de lucru, Examenul microscopic al bacteriilor din iaurt
30 august 2019, 18:44
Documentul este o fișă de lucru ce se poate utiliza pentru disciplina Microbiologia si igiena în industria alimentară sau la Analiza produselor de origine animală
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Clasa a 10-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Un material bine structurat
10.07.2020 19:21
Nivel de dificultate: mediu
Un material foarte util pe care îl voi folosi în activitatea de laborator cu elevii mei. Analizele de laborator necesită explicaţii amănunţite, pe care le-am regăsit în materialul realizat de dumneavoastră. Felicitări!
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.