Fişă de lucru- OZE
12 octombrie 2020, 21:22
Biochimia produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
25 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru similare
Determinarea acidității făinii (fișă de lucru)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
fisa de lucru preparate din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Malina-Rotaru_ | Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" Iasi
0 comentarii
Determinarea conținutului de gluten umed
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;
STOIANGABRIELA12 | Grupul Scolar Industrial "Ion Mincu" Vaslui
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.