MODULUL :TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ-Proiect didactic
19 mai 2017, 19:04
Proiect didactic/MODULUL: TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/TITLUL LECŢIEI: DETERMINAREA CLORURII DE SODIU DIN PREPARATELE DIN CARNE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.