Portofoliu pregatire practica - cls. XI, Tehnician in Gastronomie
29 iunie 2022, 17:45
Cls. XI/Tehnician in Gastronomie
Module: „Productia gastronomica” si „Promovarea productiei gastronomice” (CDL)
Portofoliul grupeaza toate resursele educationale necesare pentru organizarea, monitorizarea si evaluarea activitatii practice (fise de documentare, fise de observatie, aplicatii practice, teste de evaluare).
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara; Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare transdisciplinara; Abordare integrata; Activitate practica
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.