Proiect de tehnologie didactică - Modalități de așezonare, decorare și prezentare a ciorbelor și borșurilor
28 august 2022, 20:41
Proiect de tehnologie didactică - Clasa: a XI – a, Învăţământ profesional, Profil: Servicii, Domeniul de pregătire profesională: Turism și alimentație; Domeniul de pregătire generală: Alimentație; Calificarea profesională: Bucătar; Modul: Preparate culinare, laborator tehnologic
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Activitate practica
4 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.