Proiect didactic - Decorarea si ornarea preparatelor culinare
29 noiembrie 2015, 10:38
Lectia ”Decorarea si ornarea preparatelor culinare” face parte din modulul ”Organizarea productiei culinare”, clasa a XI-a si este o lectie de formarea de priceperi si deprinderi specifice realizarii decorurilor pentru preparatele culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative; Joc de rol
Abordări: Activitate practica
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (1)
06.02.2016 17:09 felicia89
Multumesc, Livia!
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.