RESPECTAREA CRITERIILOR DE INTOCMIRE A MENIURILOR pentru MESELE FESTIVE
14 mai 2014, 09:35
LECŢIA: Meniul MESEI FESTIVE
TIPUL LECŢIEI: De fixare a cunostintelor dobandite in lectiile anterioare- recapitulare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Studiul calităţii produselor şi serviciilor - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
33 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Test de evaluare sumativa MIV turism
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a;
corinas | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.