teme pentru examenul de certificare a competentelor profesionale nivel 2
30 noiembrie 2010, 15:44
materialul contine teme pentru examenul de certificare a competentelor profesionale nivel 2, calificarea ospatar (vanzator), chelner in unitatile de alimentatie
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;
65 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.