TEST IX- Proprietatile organoleptie ale produselor alimentare
14 august 2024, 08:32
TEST de recapitulare - caracteristici organoleptice ale produselor alimentare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Clasa a 9-a;
Subtip: Teste finale; Olimpiade si concursuri; Examene de corigenta; Examene de diferenta
Metode: Metode activ-participative
30 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.