Verificare prospetime ou
23 mai 2019, 07:56
fisa de documentare si de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
1 material
Review-uri (1)
4 stele
Adăugaţi un review
Resursă didactică de documentare ce se poate folosi în procesele de predare și evaluare a achizițiilor realizate de elev
31.07.2020 21:15
Nivel de dificultate: mediu
Masterialul propune o fișă de documentare explicită referitoare la metodele de evaluare a prospețimii unui ou și o fișă prin intermediul căreia se pot verifica obiectiv și într-un timp relativ scurt achizițiile elevilor. Informațiile cu caracter teoretic din Fișa de documentare sunt însoțite de imagini care demonstrează aspectele tezvoltate în fișă. Este un material care poate spijini cu succes activitatea de laborator/instruire practică.
10 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.