![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/ppt.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/ppt.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/ppt.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/ppt.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Mijloace de comunicare test de evaluare
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pptx.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pptx.gif)
Servirea preparatelor pentru micul dejun
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pptx.gif)
Sisteme de servire Tipuri de mise-en-place
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Test Calitatea produselor si a serviciilor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Verificarea calitatii serviciilor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Fisa de lucru Valoarea nutritiva a alimentelor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fisa de calitate a serviciilor turistice
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Carne proaspata vs carne alterata
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pptx.gif)
Componentele valorii nutritive - proteine glucide lipide
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pptx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii