Decorarea preparatelor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 11-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Igiena personalului din alimentația publică
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Igiena spațiilor din alimentația publică
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Fișă de documentare - Obiecte de inventar pentru servire
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Fișă de documentare - Vase și ustensile pentru gastronomie
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Alimentatie publica: Utilaje pentru cofetarie
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 11-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Fursecuri din foi Dobos si foi de rulada
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov
0 comentarii
Pagina 1 din 1