Metode de evaluare a patrimoniului
Învăţământ profesional şi tehnic - Contabilitate - Lecţii - Clasa a 10-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Lecţii - Clasa a 10-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Calitatea produselor și serviciilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Lecţii - Clasa a 9-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Utilaje și dotări pentru depozite
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Sortimentul produselor din cereale
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 9-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Ustensile,Utilaje și Accesorii utilizate în laboratoarele de cofetărie-patiserie
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 12-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Sortimentul preparatelor de bază
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Avantaje si dezavantaje sist.de servire
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
fotescucatalin | Grup Scolar Mozaceni
0 comentarii
Pagina 1 din 1