- Agricultură
- Chimie industriala
- Comerţ
- Construcţii şi lucrări publice
- Electric
- Electromecanică
- Electronică şi automatizări
- Estetica si igiena corpului omenesc
- Fabricarea produselor din lemn
- Industrie alimentara
- Materiale de construcţii
- Mecanică
- Silvicultură
- Tehnici poligrafice
- Textile pielărie
- Turism şi alimentaţie
- Contabilitate
- Desen tehnic
- Ecologie
- Economia întreprinderii
- Electrotehnică aplicată
- Elemente de tehnologie generală
- Instrumente şi tehnici de laborator
- Managementul calităţii
- Materii prime şi materiale
- Măsurări tehnice
- Mecanică aplicată
- Microbiologia resurselor naturale
- Studiul calităţii mediului
- Studiul calităţii produselor şi serviciilor
- Alte specializari
- Resursele elevilor
Toate
Propuneţi un materialMaterii prime in industria prelucrării legumelor și fructelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Determinarea falsificarilor produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Planificare calendaristica- cls a XII-a M2
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Test-Analize specifice la obținerea produselor de origine animală
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produsele din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Tratamentul termic al preparatelor din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Proprietăţi organoleptice și chimice ale specialităților din carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Învăţământ gimnazial - Alte discipline - Teste - Clasa a 5-a; Clasa a 6-a; Clasa a 7-a; Clasa a 8-a;
0 comentarii
Materii prime de origine animală-prelucrare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
viorelpop99 | Centrul Scolar de Educatie Incluziva Baia Mare
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Determinarea alcalinității apei - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii