CLASIFICAREA DULCIURILOR DE BUCATARIE
Util
30.08.2020 10:19
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Mise-en-place-ul simplu pentru dejun
Util
30.08.2020 10:19
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)PLANIFICARE ANUALA BAZELE RESTAURATIEI
Util
30.08.2020 10:18
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)PLANIFICARE ANUALA BAZELE RESTAURATIEI
Util
30.08.2020 10:18
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
30.08.2020 11:31 gabihreniuc
Bună ziua! Mulțumesc pentru aprecieri! Voiam doar să vă întreb dacă ați văzut că materialul a fost postat în 2009, când se lucra pe alte programe și standarde! O zi frumoasă și un an școlar cât mai ușor și cu realizări!
Test de comportament a lucratorilor din alimentatie publica si turism
Util
30.08.2020 10:18
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)FIȘĂ EVALUARE/BAREM - FUNCȚIILE PERSONALULUI DE SERVIRE
Util
30.08.2020 10:17
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
30.08.2020 11:37 gabihreniuc
Mulțumesc! O duminică frumoasă!
Util
30.08.2020 10:17
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)test inițial alimentație publică
Util
30.08.2020 10:17
Nivel de dificultate: uşor
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
12 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Util
30.08.2020 10:15
Nivel de dificultate: mediu
Doamna profesor a pregătit un material complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific
12 review-uri
Review util:
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Util
30.08.2020 10:14
Nivel de dificultate: mediu
Doamna profesor a pregătit un material complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific
12 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)