- Agricultură
- Chimie industriala
- Comerţ
- Construcţii şi lucrări publice
- Electric
- Electromecanică
- Electronică şi automatizări
- Estetica si igiena corpului omenesc
- Fabricarea produselor din lemn
- Industrie alimentara
- Materiale de construcţii
- Mecanică
- Silvicultură
- Tehnici poligrafice
- Textile pielărie
- Turism şi alimentaţie
- Contabilitate
- Desen tehnic
- Ecologie
- Economia întreprinderii
- Electrotehnică aplicată
- Elemente de tehnologie generală
- Instrumente şi tehnici de laborator
- Managementul calităţii
- Materii prime şi materiale
- Măsurări tehnice
- Mecanică aplicată
- Microbiologia resurselor naturale
- Studiul calităţii mediului
- Studiul calităţii produselor şi serviciilor
- Alte specializari
- Resursele elevilor
Fisa de documentare -Determinarea amoniacului cu reactiv Nessler
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 12-a;
daniela2502 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Fisa Determinarea dtadiului de oxidare a grasimii prin reactia Kreis
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
daniela2502 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
daniela2502 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Clasificarea metodelor de analiză senzorială
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 9-a;
turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Planificare calendaristica-clasa a IXa-industrie alimentară
Învăţământ liceal - Tehnologii - Planificări - Clasa a 9-a;
turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Analiza senzorială a produselor alimentare-fisă de documentare
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;
daniela2502 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 12-a;
31011978 | Colegiul "Andronic Motrescu" Radauti
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
Branica | Liceul Tehnologic Baia de Fier
0 comentarii
Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
bodlev1952 | Colegiul Politehnic din Chişinău
0 comentarii
Caracteristicile preparatelor semiafumate şi a prospăturilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;
ancavoina | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;
ancavoina | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
ancavoina | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
CLASIFICAREA PREPARATELOR DIN CARNE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
ancavoina | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii