CLASIFICAREA SORTIMENTELOR DE LAPTE
24 martie 2016, 22:25
ESTE O PREZENTARE POWER POINT, MATERIAL AJUTĂTOR ELEVILOR DE LICEU, ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL, PE SPECIALITATEA DE ALIMENTATIE PUBLICA, INDUSTRIE ALIMENTARA, TEHNOLOGII, PENTRUO FIXARE MAI BUNĂ A CUNOȘTINȚELOR , PRIVIND METODELE DE CONSERVARE A LAPTELUI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare integrata
33 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.