Comunicarea non-verbală în contextul comunicării profesionale
11 august 2020, 21:18
Testul are un nivel mediu de dificultate și propune o evaluare în care rata de subiectivism este destul de redusă.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Clasa a 10-a;
Subtip: Teste de evaluare sumativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare integrata
6 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.