FIȘA DE LUCRU - Utilizarea sistemelor de servire în restaurație (sistemul de servire indirect), anul II, școală profesională, calificarea ospătar
11 iunie 2020, 20:42
FIȘA DE LUCRU - Utilizarea sistemelor de servire în restaurație (sistemul de servire indirect), anul II, școală profesională, calificarea ospătar
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Metode: Joc de rol
Abordări: Activitate practica
26 materiale
Review-uri (1)
3 stele
Adăugaţi un review
Material structurat și organizat pe etapele ce necesită a fi percurse la servirea preparatelor culinare
31.07.2020 20:55
Nivel de dificultate: mediu
Fișa de lucru face apel la cunoștințele și abilitățile pe care un elev trebuie să le dețină în momentul în care este pus în situația practică de a servi un anume preparat culinar, folosind un anumit sistem de servire. Evaluarea oferă o perspectivă obiectivă asupra activității elevului.
10 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (1) Vedeţi comentarii (0)Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.