FIȘĂ EVALUARE - ETAPELE ARANJĂRII SALONULUI DE SERVIRE
18 iunie 2020, 13:34
O fișă de evaluare cu barem de corectare, ușor de aplicat la clasele de alimentație publică/ospătari. Inițial au fost fișe de lucru folosite pentru fixarea cunoștințelor și apoi am realizat fișa de evaluare. O folosesc pentru clasele de ospătari din învățământul profesional special. O numesc Fișa 3 de 7 și după ce o fixează aplică mai ușor cunoștințele la orele de practică!
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Subtip: Teste de evaluare sumativa
Metode: Metode alternative de evaluare
Abordări: Activitate practica
77 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.