FISA TEHNOLOGICA DULCIURI DE BUCATARIE PE BAZA DE FRUCTE
3 noiembrie 2021, 08:25
FISA TEHNOLOGICA: COMPOT DE VISINE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative; Joc de rol; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare transdisciplinara; Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.