Portofoliu pregatire practica - cls. X, Tehnician in Gastronomie
29 iunie 2022, 17:46
Cls. X/Tehnician in Gastronomie
Module: „Etica si comunicare profesionala”, „Sortimente de preparate si bauturi”, „Sisteme de servire” (CDL)
Portofoliul grupeaza toate resursele educationale necesare pentru organizarea, monitorizarea si evaluarea activitatii practice (fise de documentare, fise de observatie, aplicatii practice, teste de evaluare).
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara; Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare transdisciplinara; Abordare integrata; Activitate practica
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.