Proiect educațional Preparatele culinare între tradiție și contemporaneitate
20 noiembrie 2024, 17:23
Argument
Proiectul Regional intitulat „Preparatele culinare între tradiție și contemporaneitate” propus de unitatea noastră școlară are ca scop marcarea celei de-a 43-a aniversare a Zilei Mondiale a Alimentației. Manifestările promovează conștientizarea și acțiunea la nivel mondial pentru cei care suferă de foame și pentru nevoia de a asigura diete sănătoase pentru toți.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Abordări: Activitate practica
17 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.